Raba originalnih tonerjev in potrošnega materiala je v primeru sodobnih in visoko zmogljivih tiskalnikov in večopravilnih naprav nuja. Zakaj? Zato, ker le originalni tonerji omogočajo izkoriščanje vseh zmogljivosti naprav, neoriginalni tonerji pa zaradi nepoznavanja same zasnove tiskalnikov in iskanja bližnjic v želji po prihrankih naredijo bistveno več škode kot koristi. Oglejte si video.

 

Unison tonerji uporabljajo dodatke, ki jih premorejo samo original Lexmarkovi tonerji in zagotavljajo najkakovostnejši izpis dokumentov in zanesljivo delovanje tiskalnikov skozi celotno življenjsko dobo naprav. Prav tako so kar najbolj prijazni do okolja.

Vse našteto dokazujejo številni neodvisni preizkusi, v katerih Unison tonerji vedno prekašajo nadomestne ali ponovno napolnjene tonerje.

Največja težava rabe neoriginalnih tonerjev pa je v tem, da ti umažejo in poškodujejo same tiskalnike, njihovo popravilo pa je vedno znatno dražje od kakršnihkoli prihrankov, ki bi jih ustvarila raba cenejših tonerjev.

Tudi lastniki visoko zmogljivih vozil v motor ne vlivajo najcenejšega ali celo ponarejenega olja, mar ne?