Lexmark MS417dn

Črno-beli laserski tiskalniki

Cenovno dostopen. Z vrhunskimi funkcijami, kot je tiskanje iz mobilnih naprav.

Lexmark MS417dn zagotavlja zanesljivost, varnost, dodatno možnost brezžičnega in mobilnega tiskanja, obojestransko tiskanje ter povezovanje v omrežja. Ima 2,4-palčni barvni zaslon in lahko natisne do 38 strani na minuto.

  Brošura Lexmark MS417

* Akcija velja do konca oktobra oziroma do prodaje zalog

Ste se kdaj vprašali, kdo so najbolj učinkoviti sodelavci? Kaj pa naprave? To navadno niso računalniki, tablice ali pametni telefoni, temveč tiskalniki – v vsega nekaj sekundah natisnejo tisto, kar od njih pričakujete. In te naloge ponavljajo praktično v nedogled.

Čeprav so vsi proizvajalci tiskalnikov v zadnjih letih dodobra osvojili tehnologijo izpisovanja dokumentov v barvah, v poslovnih okoljih še vedno močno prednjači črno-beli tisk. Razlogov je več, od povsem praktičnih do finančnih. Črno-beli tiskalniki in večopravilne naprave so znatno cenejši od barvnih modelov, dosegajo nižje cene izpisa ter so izredno »trdoživi«. Zlahka preživijo več generacij računalnikov in telefonov, pa čeprav znajo z vsemi odlično sodelovati. Sploh modeli, ki so povezani v omrežje podjetja ter podpirajo t. i. mobilno ali oblačno tiskanje, s čimer omogočajo poslovnim uporabnikom še več svobode.

Ko beseda nanese na tiskalnike, se v podjetjih pogosto vprašajo, zakaj sploh zamenjati nekaj, kar deluje? Bržkone zato, ker je nova rešitev toliko boljša, da se preprosto splača.

Črno-beli tiskalniki so danes izjemno dostopni. Enega najcenejših, Lexmarkov model MS417 lahko kupite že za vsega 89,90 evra (z DDV!). Pa čeprav ima vse, kar imajo veliki. Premore namreč napreden ogrevalni sistem za takojšnje delo, omrežno in USB povezavo, možnost brezžičnega tiskanja in celo funckijo obojestranskega izpisa dokumentov. Za piko na i ga je proizvajalec opremil še z barvnim zaslonom LCD za lažje upravljanje.

V čem je torej trik – je počasen, vprašate? Ne, niti najmanj. Sposoben je »streljati dokumente«, saj hitrost tiskanja znaša do 38 strani na minuto, takojšnje ogrevanje fiksirne enote pa zagotavlja natis prve strani že po 6,5 sekunde. Obvlada tudi delo brez prekinitev: vhodna zmogljivost znaša do 850 listov in visokozmogljiva kartuša (za do 8.500 izpisov) zagotavljata, da vam ne bo treba pogosto dodajati papirja ali menjati kartuš.

Hekerji se zadnja leta lotevajo tudi napadov na tiskalnike, saj ob uspešnem napadu pridobijo cel kup informacij z dokumentov, poslanih na tiskalnik. Podjetja pa se zvečine sploh ne zavedajo, kje se dogaja odtekanje informacij. Prav informacijska varnost je še eden izmed razlogov, zakaj kupiti novejši tiskalnik, saj imajo modeli z letnico 2017 vgrajen obsežen nabor funkcij, mehanizmov in protokolov za varnost omrežja na ravni podjetja, ki varujejo tiskalnik, podatke in omrežje pred nepooblaščenim dostopom. Že omenjeni tiskalnik Lexmark MS417dn denimo obvlada tudi zaupno tiskanje: tipkovnica tiskalnika zagotavlja, da lahko končne dokumente prevzame samo oseba, ki jih je poslala v tiskanje—bodisi s sosednje mize ali z drugega konca sveta. Če je tiskalnik povezan v omrežje, lahko s poljubnim brskalnikom upravljate njegove nastavitve, vključno z nastavitvami varnosti, privzetimi nastavitvami naprave, opozorili za potrošni material in drugimi.

Da Lexmark ne prodaja mačka v žaklju, dokazuje tudi z razkošno odmerjeno 4-letno garancijo za družine tiskalnikov, ki so namenjene malim in srednje velikim podjetjem. Za pridobitev brezplačne podaljšane ganracij mora končni uporabnik (ali podjetje) tiskalniško napravo registrirati in aktivirati na Lexmarkovi spletni strani v roku 90 (devetdeset) koledarskih dni od datuma nakupa. Registracija na strani www.lexmark.com/myguarantee  je enostavna, po uspešni registraciji pa uporabnik prejme certifikat za aktiviranje; s tem je prvotni rok enega leta veljavnosti garancije podaljšan za dodatnih 36 mesecev; skupno torej kar 48 mesecev garancije na delovanje tiskalnika ob uporabi originalnega potrošnega materiala.

Funkcije


4-letna garancija
Za mirnejši spanec lahko izkoristite garancijo s 4-letnim kritjem.
Hitro tiskanje zapletenih dokumentov
Tiskajte s hitrostjo do 38 strani na minuto in natisnite prvo stran v samo 6,5 sekunde. Zmogljiv 800-MHz dvojedrni procesor in 256 MB pomnilnika skupaj brez težav obdelata zapletene dokumente.Zanesljivo delovanje
Najsodobnejša tehnologija za ravnanje s papirjem omogoča, da lahko z manj vzdrževanja in brez težav natisnete do 7200 strani na mesec.Delo brez prekinitev
Pomožni drugi pladenj poveča vhodno zmogljivost na 850 listov, dodatna izjemno zmogljiva kartuša pa skrajša čas nedelovanja zaradi zamenjave potrošnega materiala.Neprecenljiva vrednost potrošnega materiala
Ekskluzivni Lexmarkov toner Unison™ ohranja nizke stroške tiskanja, zmogljivost tonerja pa zagotavlja odlično vrednost po ugodnih cenah.Tiskanje iz mobilnih naprav
Uporabite Lexmarkovo aplikacijo za tiskanje iz mobilnih naprav s sistemom iOS ali Android, ali aplikacijo AirPrint za tiskanje iz izdelkov s sistemom iOS.2,4-palčni (6 cm) barvni zaslon
Nadzorujte napravo in stanje opravil ter za večjo varnost s tipkovnico omogočite možnost Zaupno tiskanje.

Tonerji

MS/MX 417, 517, 617  Lexmark HY LRP TC
MS/MX 417, 517, 617

Lexmarkova visokozmogljiva kartuša z barvilom iz programa za vračilo
Število izpisov: 8.500
Tehnologija tiskanja: Monochrome Laser
UNSPSC koda: 44103103
Made in EU