Lexmark CS417dn

Barvni laserski tiskalnik

Natančnost barv po sistemu PANTONE®. Hitrejše tiskanje. Vgrajena enota za obojestransko tiskanje.

Barvni tiskalnik Lexmark CS417dn zagotavlja zanesljivost, varnost, dodatno možnost brezžičnega in mobilnega tiskanja, obojestransko tiskanje ter povezovanje v omrežja, natisne pa lahko do 30 strani na minuto.


  Brošura Lexmark CS417dn

To ni govor vašega generalnega direktorja, temveč obljuba, ki jo dajejo najnovejše Lexmarkovi barvni tiskalniki in večopravilne naprave. Tiskalnik, ki je sposoben pristnega odtisa barv, katerega vam bo zavidala celo tiskarna, je lahko v vaši pisarni že za manj kot 120 evrov!

Tiskalnik je danes v poslovnem okolju »nujno zlo«. Kljub številnim govorom o digitalizaciji poslovanja, količina papirnatih dokumentov v poslovnih okoljih še vedno narašča. Pa saj uporabniki sami vemo, da brez papirja ne gre in še lep čas ne bo šlo. Kadarkoli imamo opravka z mestnimi ali občinskimi uradniki, hitro spoznamo, da želijo informacije na papirju – zaslon telefona zanje ni dovolj dober.

Je pa res tudi še nekaj drugega. Ko se odpravimo na poslovni sestanek, imamo bistveno boljši občutek, če lahko (potencialni) stranki v roke izročimo nekaj oprijemljivega, toliko bolj, če gre za lično izdelano vsebino. Predstavitve preko prenosnih računalnikov ali projektorjev so sicer lepa stvar, a pri stranki si želimo pustiti nekaj oprijemljivega – da se bo na nas spomnila tudi naslednji dan. Barvna brošura ali predstavitev je ena najboljših rešitev.

Podjetja so bila sprva skeptična do rabe barvnih tiskalnikov. Ne brez razloga. Bili so veliki (vsekakor znatno večji od črno-belih tiskalnikov) in dragi – tako za nakup, tiskanje kot vzdrževanje. Temu že dolgo ni več tako. Lexmarkova nova generacija barvnih tiskalnikov in večopravilnih naprav ruši vse mite preteklosti.

Barvni laserski tiskalniki Lexmark omogočajo ujemanje barvnega izpisa dokumentov s standardizirano barvno lestvico PANTONE®. Tako bo tudi oblikovalec v podjetju zadovoljno ugotovil, da je izpis na papirju enak tistemu, kar vidi na računalniškem monitorju. Ta možnost je bila dolgo rezervirana le za dražje tiskalnike, sedaj pa je na voljo v modelu, ki stane vsega 119,90 evra (z DDV)! Izgovori, zakaj ne tiskati v pristnih barvah, tako odpadejo – z omenjenim tiskalnikom, ki podpira več funkcij pametnega tiskanja boste lahko vedno korak pred­konkurenco.

Dejanska ločljivost tiskanja dosega do 1200 x 1200 pik na palec, zato so izpisane slike in grafike videti živahne. Za dosledno in ponovljivo kakovost izpisa skrbi Lexmarkova nova generacija tonerjev Unison™. Tiskalnik Lexmark CS417 odlikuje res hitro in tiho delovanje, saj dosega hitrost tiskanja do 30 strani na minuto, za prvi izpis enostranskega barvnega dokumenta pa potrebuje vsega 10­ sekund. Obenem tiskalnik, opremljen z 6,1-cm barvnim LCD-zaslonom in priročnim vmesnikom USB na prednje stran, na delovni mizi zasede res malo prostora.

Najsodobnejša tehnologija za ravnanje s papirjem skrbi, da lahko z manj vzdrževanja in brez težav natisnete do 6.000 strani na ­mesec. Manj bo tudi prekinitev dela na račun polnjenja predalov s papirjem, saj vhodna­ zmogljivost znaša do 1.450 listov, visokozmogljive kartuše pa zagotavljajo zgledno avtonomijo in so na račun manjšega števila menjav prijazne tako do denarnice kot okolja.

Hekerji se zadnja leta lotevajo tudi napadov na tiskalnike, saj ob uspešnem napadu pridobijo cel kup informacij z dokumentov, poslanih na tiskalnik. Podjetja pa se zvečine sploh ne zavedajo, kje se dogaja odtekanje informacij. Prav informacijska varnost je še eden izmed razlogov, zakaj kupiti novejši tiskalnik, saj imajo modeli z letnico 2017 vgrajen obsežen nabor funkcij, mehanizmov in protokolov za varnost omrežja na ravni podjetja, ki varujejo tiskalnik, podatke in omrežje pred nepooblaščenim dostopom. Tiskalnik Lexmark MS417dn denimo obvlada tudi zaupno tiskanje: tipkovnica tiskalnika zagotavlja, da lahko končne dokumente prevzame samo oseba, ki jih je poslala v tiskanje—bodisi s sosednje mize ali z drugega konca sveta. Če je tiskalnik povezan v omrežje, lahko s poljubnim brskalnikom upravljate njegove nastavitve, vključno z nastavitvami varnosti, privzetimi nastavitvami naprave, opozorili za potrošni material in drugimi.

Da Lexmark ne prodaja mačka v žaklju, dokazuje tudi z razkošno odmerjeno 4-letno garancijo za družine tiskalnikov, ki so namenjene malim in srednje velikim podjetjem. Za pridobitev brezplačne podaljšane garancije mora končni uporabnik (ali podjetje) tiskalniško napravo registrirati in aktivirati na Lexmarkovi spletni strani v roku 90 (devetdeset) koledarskih dni od datuma nakupa. Registracija na strani www.lexmark.com/myguarantee je enostavna, po uspešni registraciji pa uporabnik prejme certifikat za aktiviranje; s tem je prvotni rok enega leta veljavnosti garancije podaljšan za dodatnih 36 mesecev; skupno torej kar 48 mesecev garancije na delovanje tiskalnika ob uporabi originalnega potrošnega materiala.

Funkcije

4-letna garancija
Za mirnejši spanec lahko izkoristite garancijo s 4-letnim kritjem.

Hitro tiskanje zapletenih dokumentov
Z lahkoto tiskajte črno-bele in barvne projekte s hitrostjo do 30 strani na minuto, za enostranski barvni dokument pa potrebujete samo 10 sekund. Z 256 MB nadgradljivega pomnilnika in hitrim dvojedrnim procesorjem lahko brez težav tiskate dokumente z grafičnimi elementi in slikami.

Profesionalno ujemanje barv
Z Lexmarkovimi poimenovanimi nadomestnimi barvami, umerjanjem PANTONE® in natančnim ujemanjem barv je mogoče preprosto razviti dosledno podobo blagovne znamke.Delo brez prekinitev
Pomožni drugi pladenj poveča vhodno zmogljivost na 850 listov, da lahko delo poteka nemoteno.
Neprecenljiva vrednost potrošnega materiala
Ekskluzivni Lexmarkov toner Unison™ ohranja nizke stroške tiskanja, zmogljivost tonerja pa zagotavlja odlično vrednost po ugodnih cenah.Tiskanje iz mobilnih naprav
Uporabite Lexmarkovo aplikacijo za tiskanje iz mobilnih naprav s sistemom iOS ali Android, ali aplikacijo AirPrint za tiskanje iz izdelkov s sistemom iOS.2,4-palčni (6 cm) barvni zaslon
Nadzorujte napravo in stanje opravil ter za večjo varnost s tipkovnico omogočite možnost Zaupno tiskanje.

Tonerji


CS/CX 317, 417, 517

Kartuša iz programa za vračilo s cijan barvilom ali kartuša iz programa za vračilo s črnim barvilom
Število izpisov: 2.300 (cijan) / 3.000 (črno barvilo)
UNSPSC koda: 44103103
Made in EU


CS/CX 317, 417, 517

Kartuša iz programa za vračilo z magenta barvilom ali rumenim barvilom
Število izpisov: 2.300
Tehnologija tiskanja: Color Laser
UNSPSC koda: 44103103
Made in EU


CS/CX 417, 517

Visokozmogljiva kartuša s cijan barvilom iz programa za vračilo ali visokozmogljiva kartuša s črnim barvilom iz programa za vračilo
Število izpisov 3.500 (cijan) / 6.000 (črno barvilo)
Tehnologija tiskanja: Color Laser
UNSPSC koda 44103103
Made in EU


CS/CX 417, 517

Visokozmogljiva kartuša s črnim barvilom iz programa za vračilo ali visokozmogljiva kartuša z rumenim barvilom iz programa za vračilo
Tehnologija tiskanja: Color Laser
Število izpisov: 3.500 (črno barvilo) / 3.500 (rumeno barvilo)
UNSPSC koda: 44103103
Made in EU