Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje tiskalnike. Prejela je namreč nagrado 2017 Frank Award v kategoriji izdelovalcev večopravilnih naprav formata A4. Nagrado vsako leto podeljuje družba The Cannata Report.

Lexmark je tako v kategoriji večopravilnih naprav formata A4 premagal vse konkurente in pridobil tudi naziv najboljšega proizvajalca. Družba The Cannata Report vsako leto opravi neodvisno raziskavo in anketo med prodajalci pisarniške opreme. Lexmark je omenjeno nagrado za najboljšega proizvajalca A4-naprav prejel že petič, saj se je z istim nazivom okitil že v letih 2010, 2012, 2014 in 2015.

“Prodajalci tiskalnikov imajo na voljo več proizvajalcev, a ko smo jih vprašali, kdo je najboljši proizvajalec večopravilnih naprav, je močno izstopalo le eno ime – Lexmark. Naša raziskava je ugotovila, da trgovci Lexmarka hvalijo predvsem na račun visoke kakovosti storitev in podpore,” je povedal glavni urednik poročila The Cannata Report Scott Cullen.

Raziskava The Cannata Report je anketirala 277 velikih prodajalcev tiskalniške opreme v ZDA, ti pa so proizvajalce ocenjevali na področjih podpore, distribucije, ponudbe izdelkov in upravljanja zalog. Nagrade so bile že tradicionalno podeljene na letnem dobrodelnem dogodku, na katerem so udeleženci za različne dobrodelne ustanove v ZDA v zadnjih desetletjih zbrali že več kot 1,5 milijona ameriških dolarjev.

“V Lexmarku smo ponosni na novo nagrado za najboljšega izdelovalca večopravilnih naprav A4. To je veliko priznanje za naše izdelke in naše delo, še posebej zato, ker nas cenijo neodvisni prodajalci pisarniške opreme. Svojim prodajnim partnerjem vedno prisluhnemo in jim nudimo vrhunsko tehnologijo in podporo,” je povedal Lexmarkov vodja prodajnega kanala za Severno Ameriko Clark Bugg.